Advertenties

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Dit vislood moet wel ontworpen zijn door een hengelsporter.  Dit is niet zomaar een luxe uitvoering van het klapankerlood maar een hele range aan vislood producten onder de naam Gemini Sinker System 100+ waarvan de onderdelen onderling uitwisselbaar zijn. De harde plastic kop waar de stalen ankers in gemonteerd zitten doet  perfect zijn werk. Namelijk de onderlijn en het aas op de zeebodem houden. Zelfs bij een zeer sterke stroming.

 

Gemini Genie Grip Sinker | Een van de allerbeste klapankerloodjes!

Gemini Genie Grip Sinker | Een van de allerbeste klapankerloodjes! Click on image to enlarge!

 

Gemini Genie Assembly Kit | Voor wie zelf zijn loodje wil gieten.

Gemini Genie Assembly Kit | Voor wie zelf zijn loodje wil gieten. Click on image to enlarge!

 

Gemini Genie Grip Sinker | Er zijn veel varianten van dit lood.Bij het aanslaan klappen de ankers die de bodem houden goed weg. Voordeel bij dit zeevislood is dat de kop afschroefbaar is zodat desgewenst snel gewisseld kan worden tussen de twee verschillende koppen met de standaard gripankers. De Standard Grips is voor een stevige c.q. zand bodem en de lange grip ankers, Long Grips, is voor een losse c.q. modderige bodem. Dat snel uitwisselen van de onderdelen onderling geld ook voor de 7 verschillende loodgewichten tussen de 90g (3oz) en 210g (8oz).

 

Gemini Genie Assembly Kit | Voor wie zelf zijn loodje wil gieten.

Gemini Genie Assembly Kit | Voor wie zelf zijn loodje wil gieten. Click on image to enlarge!

 

Gemini Genie Grip Sinker | Er zijn veel varianten van dit lood.Natuurlijk is dit Ankerlood in de 7 verschillende gewichten goed verkrijgbaar bij de betere hengelsport winkeliers.  Gemmini heeft ook twee sets in het assortiment. De System 100+ Weight Carrybox met 10 complete Gemini ankerloodjes die je zelf kunt samen stellen, en de  System 100+ Mould Carrybox is voor onze doe-het-zelvers die zelf hun vislood willen gieten. De set bestaat uit een instelbare lood gietmal waarmee de verschillende loodgewichten kunnen worden gegoten en accessoires om 10 loodjes te kunnen maken.

 

Kortom, Gemini Sinker System 100+ is een complete oplossing voor de veeleisende zeehengelsporter die tijdens het zeevissen zijn zeelood perfect op de wisselende condities wil kunnen afstemmen.

 

Bron: Onderlijnenvooropzee.com

© Onderlijnenvooropzee.com

Pin It