Advertenties

Developed in conjunction with Joomla extensions.

De eerste kant en klare onderlijn voor het zeevissen die Gemini Tackle Co Ltd op de markt bracht was de Basic Single Hook Clip Down Rig. Met die onderlijn probeerden zij jou te verleiden tot het zelf knopen van jouw zeevisonderlijnen. Bij voorkeur dan wel met de spullen die zij op de markt brengen. Alle onderdelen die in de onderlijnen verwerkt zijn, hebben zij namelijk in hun assortiment. En voor de echt luie zeevissers onder ons was er dus ook deze kant en klare onderlijn die in de beter gesorteerde hengelsportzaak te koop was. Ik zeg met recht 'was' want waarschijnlijk kom je de Basic Single Hook Clip Down Rig nergens meer tegen in een hengelsportzaak. Wat rest is dus zelf kopen want de onderdelen zijn nog wel te koop.

 

Single Hook Clip Down Rig | De Genie ABC red slider in detail.De tweede onderlijn voor de zeevisser die Gemini Tackle Co Ltd op de markt bracht, is de Single Hook Clip Down Rig. Hij lijkt sterk op de Basic Single Hook Clip Down Rig, maar wijkt op kleine onderdeeltjes af. Zo is er de Genie® SRT-Spring, Genie® ABC red slider en Genie® ABC wire clip toegepast in deze onderlijn. Vooral die Genie® SRT-Spring is een klein toppuntje van vernuft. Vergelijk het met zo'n veertje in een balpen. Als je nu de haak bevestigt aan die Genie® ABC wire clip trek je het veertje een beetje in. Als tijdens de ingooi de Genie® ABC red slider het water raakt, schiet die omhoog en komt de haak vrij. Dat veertje trekt je aaslijn nu direct ietsjes omhoog en je bent klaar om te gaan vissen. De onderlijnen van Gemini Tackle Co Ltd zijn alleen al om die reden dan ook zeer geliefd bij de surfcasters onder ons.

 

Single Hook Clip Down Rig | Een stopknoop in combinatie met een kraaltje en een sequin.Van deze onderlijn kan ik zeggen dat het goede onderlijn is voor het vissen op gul, zeebaars en wijting en dat het een super surfcast rig is. Wij hebben van deze Single Hook Clip Down Rig een illustratie voor jou neergezet zoals hij in het jaar 2000, 2001 en 2007 te koop was. Of dat nog zo is, weten wij niet, maar nogmaals alle onderdelen zijn nog steeds te koop in de beter gesorteerde hengelsportzaak of rechtstreeks bij Gemini Tackle Co Ltd.

 

Single Hook Clip Down Rig | Een surfcast Rig die je echt ver brengt!

Single Hook Clip Down Rig | Een surfcast Rig die je echt ver brengt! Click on image to enlarge!

 

Bron: Gemini Tackle Co Ltd.

© Onderlijnenvooropzee.com

Pin It