Advertenties

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Gul, wijting, maar ook zeebaars is gek op struinen naar voedsel in de branding of in een heftige stroming. Alles wat daar in de problemen komt door al die turbulentie is een makkelijk prooi en wordt dan ook massaal belaagd. Deze onderlijn is dan ook perfect om lekker mee in de stroming of branding achter die zo gewaardeerde panvis aan te zitten. Een dikke zeepier, zager of mesheft op de haak en aanbeten, kunnen gewoon niet uitblijven.

 

Een eenvoudige onderlijn voor de zeevisser. Met dwarrellijn!Wederom is deze zeevisonderlijn een perfect voorbeeld van eenvoud. Op je hooddlijn of voorslag doe je aan beide kanten van de wartel van het wartellood ter bescherming even een flinke kraal en je sluit af met een wartel die sterk genoeg is om een flinke vis de baas te kunnen. Aan de wartel bind je nog een stuk Amnesia van ongeveer 1 meter lang met een trekkracht van minimaal 9.1 kilogram.

 

In de illustratie hebben wij rood gebruikt om het verschil duidelijk te maken, maar neem gewoon de kleur waar jouw voorkeur naar uit gaat. Wil je mijn voorkeur weten? Die gaat uit naar transparant, dus geen kleur.

 

Een eenvoudige onderlijn voor de zeevisser. Met dwarrellijn!

Een eenvoudige onderlijn voor de zeevisser. Met dwarrellijn! Click on image to enlarge!

 

Bron: Onderlijnenvooropzee.com

© Onderlijnenvooropzee.com

Pin It