Advertenties

Developed in conjunction with Joomla extensions.

De Norway Rig met bijvangers. Dit is echt een van de meest eenvoudige onderlijnen die je zou kunnen inzetten tijdens het zeevissen in Noorwegen. Beperk je ook nu weer niet tot Noorwegen met deze zeevisonderlijn. Wat dacht je van een dagje wrakvissen op onze eigen Nederlandse wrakken? Kortom een onderlijn met mogelijkheden te over en hij is zo verschrikkelijk simpel zelf te maken. Pak eens een kant en klare makrelenpaternoster die je in alle hengelsportzaken wel kunt kopen. Meestal bestaat zo'n makrelenonderlijn uit een lange lijn met ongeveer vijf soms zes zijlijntjes waaraan haken met veertjes zijn geknoopt.

 

Bijvangers aan een pilker. Een supercombinatie in Noorwegen!Wat de kleur van die veertjes betreft, heb ik mijn voorkeur, maar die zal jij ook hebben. Knip die lijn, ik ga er even vanuit dat er zes zijlijntjes aanhangen, nou gewoon eens in drieën. Je hebt dan drie stukjes lijn met elk twee zijlijntjes. Aan de ene kant bevestig je een wartel waarmee je zo'n stukje lijn aan je hoofdlijn kan bevestigen en aan de andere kant een wartel waaraan je een pilker kunt hangen. Meer niet! Jouw Norway Pilk Rig met bijvangers is klaar.

 

Bijvangers aan een pilker. Een supercombinatie in Noorwegen!De echte doe-het-zelver mag het ook allemaal zelf maken. Dat stukje rode tube op de haak is dus krimpkous en voor de zijlijntjes gebruiken wij de Dropper Loop knoop. Succes en mocht je nog een leuke variant weten, laat het ons dan ook weten.

 

Bijvangers aan een pilker. Een supercombinatie in Noorwegen!

Bijvangers aan een pilker. Een supercombinatie in Noorwegen! Click on image to enlarge!

 

Bron: Onderlijnenvooropzee.com

© Onderlijnenvooropzee.com

Pin It